Her sene oldugu gibi bu sene de üniversite sınavı sonrası tercih döneminde ODTÜ tanıtım günleri kapsamında Kültür Kongre Merkezinde Makina Mühendisligi tanıtım standımızdaydım. Ve yine her sene oldugu gibi bu sene de standımıza ilgi çok fazlaydı. Övünmek gibi olmasın ama diger bölümlere nazaran en dikkat cekici ve en bilgilendirici stand bizimkiydi diyebilirim.

Özellikle 4. sınıflarımızın bitirme projelerinden biri olan 3-boyutlu yazıcı ve ters sarkaç, adayların dikkatini oldukça fazla miktarda çekti. Tanıtım sunumlarının ardından aday ögrencilerimize ve ailelerine bölümümüzü gezme imkanı verdik ve tüm binalarımızı, laboratuvarlarımızı ve sınıflarımızı gezdirdik.
Bu günleri kacıranlar icin, yine ODTÜ tanıtım günleri kapsamında, isteyen aday ögrencilerimize ve ailelerine, ögretim üyelerimizle birebir görüsebilecekleri, akıllarındaki tüm soruları sorabilecekleri tercih danısmanlıgı günlerimize devam ediyoruz. 22 Temmuz – 2 Agustos tarihleri arasında devam edecek olan danısmanlık günleri icin ayrıntılı bilgiye bu baglantıdan ulasabilirsiniz.

Bu sene tanıtıma gelemeyen adaylar ve tabi standımızı görmeyen kendi ögrencilerimiz, seneye mutlaka bekliyoruz 😉

Bölümümüz hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyen aday ögrenciler, bu baglantıdan gerekli bilgilere ulasabilirsiniz. Makina mühendisligi nedir, ne isler yapar, kac lira maas alır gibi tüm soruların cevapları sizi bekliyor…

Odtu Tanıtım Fuarı 2016

Özellikle adaylar ve aileleriyle yapmıs oldugum görüsmelerin oldukca faydalı geçtigini söyleyebilirim.

 

Odtu Tanıtım Fuarı 2016

Tanıtım fuarında çektigim fotograflar:
Not: Inchworm (Tırtıl) Robot Projesini yapan ögrencilerimi ayrıca tebrik ediyorum: Pelsu Pelen, Onur Nazlı, Talha Öz, Eray Payaslıoglu, Kubilay Yigit, Cansın Bade Günes, Mustafa Kaya